نرمال بریک
درو پنجره دوجداره نرمال بریک
جهت بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان ، انتخاب صحیح جنس و نوع پنجره می تواند از عوامل مهم به شمار بیاید.
اتلاف انرژی در پنجره های آلومینیومی با شیشه دو جداره بسیار کمتر از پنجره های آهن است. همچنین سبکی و زیبایی و دوام پنجره دو جداره آلومینیومی کاملا برتر از پنجره های دیگر می باشد.
در دهه اخیر نوع جدیدی از پروفیل جهت تولید در و پنجره آلومینیومی با طراحی خاص و اختصاصی و محاسبات فنی مهندسی ، با ورود مستقیم پروفیل و یا با استفاده از تکنولوژی ساخت و انجام مهندسی معکوس ، جایگزین در و پنجره سنتی آلومینیومی شده که علیرغم ظرافت ، زیبایی و دوام به دلیل طراحی خاص مهندسی سبک بوده و به سبب استفاده از قطعات و یراق آلات مخصوص ، نیازی به تقویت با میلگرد ندارد.
بدین منظور می توان پنجره های آلومینیومی دوجداره را بهترین نوع پنجره عنوان نمود. سیستم پنجره های آلومینیوم با برخورداری از تنوع زیاد در فرم، رنگ و گستردگی استفاده از یراق آلات و تنوع بازشو، نیازهای مورد استاندارد صنعت ساختمان را برآورده ساخته است.
به طور خلاصه مزایای استفاده از پنجره آلومینیومی را به این صورت می توان فهرست کرد:
- عایق نسبی حرارتی
- عایق رطوبتی
- عایق صوتی
- غیر قابل اشتعال
- سازگار با محیط زیست
- قابل بازیافت
- مقاوم در برابر آلودگی هوا و گرد و غبار
- مقاوم در برابر فشار باد
- در عین سبکی
- زیبایی فوق العاده
- تنوع رنگ بالا و دلخواه
- مقاوم در برابر تغییر رنگ و شکل به دلیل عوامل محیطی مانند تابش آفتاب و باران
پروفیل های آلومینیوم به دو شکل نرمال(اختصاصی) و ترمال بریک تولید می شونداصلی ترین تفاوت پنجره آلومینیومی ترمال بریک با نرمال این است که پنجره ترمال بریک باعث جلوگیری از انتقال سرما و گرما از جدار خارجی به جدار داخلی و بالعکس می شود. به دلیل ضریب انتقال حرارت بالا در آلومینیوم علاوه بر دوجداره بودن شیشه ها ، پروفیل آلومینیومی نیز از طریق تیغه های پلی آمید به هم متصل و دوجداره می شوند. این روش موجب عدم انتقال حرارت در پروفیل می شود. امکان نفوذ گرما ، سرما و لرزش را به صفر رسانده و امکان دو رنگ بودن نمای داخلی و خارجی را میسر می سازد. پلی آمید خواص مکانیکی خود را در حرارت های بالا در برابر مواد شیمیایی و آب و اشعه UV حفظ می کند.